Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Keskimaan cowboyt

Once Upon a Time in the Midlands 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei ni­mestään huo­li­mat­ta mitään te­ke­mistä Tol­kie­nin tai Leo­nen kans­sa.

Ei ni­mestään huo­li­mat­ta mitään te­ke­mistä Tol­kie­nin tai Leo­nen kans­sa. Pik­ku­ri­kol­li­nen (Ro­bert Car­ly­le) pa­laa Not­ting­ha­miin se­koit­ta­maan ex-tyttöystävänsä (S­hir­ley Hen­der­son), 12-vuo­tiaan tyttä­rensä (Finn At­kins) ja uu­den, lap­sen­mie­li­sen mie­systävän (R­hys Ifans) elämän. Kat­sot­ta­va dro­me­dia, mut­ta ei sen enempää.
Laa­du­kas, huo­mat­ta­van laa­ja­suh­tei­nen ku­va. Dia­lo­giin kes­kit­tyvä ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 12 min. do­ku­ment­ti, trai­le­ri ja 11 min. ylijäämä­fil­miä.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy