Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Compañeros

Vamos A Matar Compañeros 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 2.29
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­pa­get­tiwes­tern-­kaa­no­nin täy­si­val­tai­nen edus­ta­ja on suu­ri pet­ty­mys, sillä sitä ei pys­ty kat­so­maan.

S­pa­get­tiwes­tern-kaa­no­nin täy­si­val­tai­nen edus­ta­ja on suu­ri pet­ty­mys, sillä sitä ei pys­ty kat­so­maan. Sa­moin kuin Anc­hor Bayn toi­nen odo­tet­tu uu­tuus, Da­rio Ar­gen­ton Ope­ra, tämä­kin pik­selöi­tyy ja juut­tuu pai­koil­leen. Le­vyä yri­tet­tiin pyö­rittää kol­mel­la soit­ti­mel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää muuten erinomaiselta, mikä on suuri harmi. Elokuvaa ei ole aiemmin esitetty ainakaan Yhdysvalloissa kokonaan. Osaa kohtauksista ei koskaan dubattu englanniksi, joten ne esitetään italiaksi, englannin teksteillä. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, Franco Neron haastattelu, traileri ja biografiat. Sisäkannesta löytyy upea lobbycard. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy