Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Iron Road

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 177 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
VET: 209283EAN: 5050582608892

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ka­na­da­lais­kii­na­lais­ta yh­teis­tuo­tan­toa ole­va tv-d­raa­ma ku­vit­taa on­nis­tu­nees­ti 1800-­lu­vun lo­pun rau­ta­tie­han­ket­ta, jos­sa tu­han­net siir­to­lais­työläi­set ra­ken­si­vat oman hen­kensä kau­pal­la ra­taa Kal­lio­vuor­ten lä­pi.

Ka­na­da­lais­kii­na­lais­ta yh­teis­tuo­tan­toa ole­va tv-d­raa­ma ku­vit­taa on­nis­tu­nees­ti 1800-lu­vun lo­pun rau­ta­tie­han­ket­ta, jos­sa tu­han­net siir­to­lais­työläi­set ra­ken­si­vat oman hen­kensä kau­pal­la ra­taa Kal­lio­vuor­ten lä­pi. Po­jak­si te­key­ty­nyt kii­na­lais­tyttö saa­puu et­simään isäänsä, mut­ta löytää en­si hätään vain elämänsä rak­kau­den val­koi­ses­ta työn­joh­ta­jas­ta.
En­nal­ta-ar­vat­ta­vis­ta ta­ri­nan haa­rois­ta, ta­sa­pak­suis­ta hah­mois­ta ja lo­pul­ta myös ohues­ta his­to­rial­li­ses­ta tart­tu­ma­pin­nas­ta huo­li­mat­ta ta­ri­na säi­lyttää ve­ton­sa lop­puun saak­ka. Ve­to­voi­ma pe­rus­tuu en­nen kaik­kea il­meeltään us­kot­ta­vaan miljöö­seen ja ta­sok­kaa­seen au­dio­vi­suaa­li­seen kuo­siin. Ka­na­dan yleis­ra­dioyh­tiö tun­tuu luot­ta­van tuo­tan­nois­saan kah­teen si­vuo­saan pes­tat­tuun ni­minäyt­te­lijään, ja tällä ker­taa on­ne­na­mu­let­tei­na ovat Sam Neill ja Pe­ter O'­Too­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Ilmeeltään periodiuskottava kuva toistuu pääosin miellyttävän puhtaasti ja hallitusti, mutta jää hieman pehmeäksi. Muutamaan otteeseen myös kohina nostaa päätään. Lawrence Shraggen säveltämä aasialaissävyinen musiikkiraita luo hyvin tunnelmaa ja nostaisi jo melkein yksinään tämän keskisarjan tv-elokuvaksi. Ekstraton. (IJ)
19/12/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy