Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Pacific Rim: Uprising

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083159467

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hep­poi­nen jat­ko-o­sa jat­kaa aiem­paa sop­paa pe­rin ve­ti­sin ai­nek­sin.

Hep­poi­nen jat­ko-o­sa jat­kaa aiem­paa sop­paa pe­rin ve­ti­sin ai­nek­sin. Scott ”isänsä poi­ka” Eas­twood ja ta­lon­kor­kui­set kiiltävät ro­bo­ran­ta­le­lut an­ta­vat seik­kai­lul­le mie­len­kiin­toa, mut­ta ras­kas läppä ja har­mil­li­sen va­nut­tu­nut ta­ri­na te­kevät ko­ko­nai­suu­des­ta tur­han nih­keän pop­corn-jyrän. An­ti on lo­pul­ta pitkäl­ti sa­ma kuin vii­mei­sim­missä Trans­for­mers-e­lo­ku­vis­sa, sillä ero­tuk­sel­la, että vaik­ka pik­se­li­kark­ki toi­mii on tou­hus­ta vai­kea in­nos­tua edes nos­tal­gia­mie­lessä.

Kuva & ääni

Asiallisen terävä, aurinkorannan kirkas ja lelumaisen värikäs kuva selviää toiminnasta taidolla vaikka kyse ei olekaan aidosta 4K-kuvasta. 2K-tasossa masteroitu kuva ei myöskään edusta parasta 2K:na masteroitua 4K:ta, mutta näyttää hyvältä HD:ltä. Tasapaksu ääniraita myrisee ja mylvii genren edellyttämällä tavalla.

Ekstrat

Poikkeuksellisesti elokuvan ekstrat löytyvät myös 4K-version levyltä 4K:na. Lisukkeina ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein ja tusinan verran lyhyitä koosteita elokuvan hahmoista. Kakkoslevyllä samat ekstrat ja elokuvan HD-versio. Elokuva on julkaistu myös 3D:nä. (IJ)
17/08/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy