Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Prince of Egypt

Egyptin prinssi 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Simon WellsKuva:
Anamorfinen 1.71
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hie­no, van­ha ta­ri­na Moo­sek­ses­ta on uu­sis­sa kuo­sis­saan täynnä vauh­tia, aja­tus­ta ja upeaa ani­maa­tio­ta.

Hie­no, van­ha ta­ri­na Moo­sek­ses­ta on uu­sis­sa kuo­sis­saan täynnä vauh­tia, aja­tus­ta ja upeaa ani­maa­tio­ta.
Yk­si vuo­si­kym­me­nensä par­hais­ta ani­maa­tio­fil­meistä. Sa­mal­la eri­no­mai­nen esi­merk­ki lap­sil­le suun­na­tuis­ta DVD-le­vyistä. Pa­ni het­kek­si Dis­neyn­kin pol­vil­leen.
.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD-tekniikan käyttöä mehukkaimmillaan. Toisin kuin useimmat formaatin alkuaikojen Disney-levyt, liki alkuperäisellä kuvasuhteella. Ekstroihin on tallennettu 10 min. dokumentti, kommenttiraita, 6 min. näytteitä eri kielillä, 9 min. vaunukohtauksen ruodintaa, 6 min. tehosteista, kuvagalleria ja kaksi traileria. R1-levy. Vastaa teknisesti suomalaista levyä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy