Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vaarallinen pakotie

Pentathlon aka. Ironman 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dolph Lundg­ren on fair play -a­ja­tuk­sen poik­keuk­sel­li­ses­ti sisäistä­nyt DDR:läi­nen vii­si­not­te­li­ja, jo­ka loik­kaa Sou­lin olym­pia­lai­sis­sa län­teen.

Dolph Lundg­ren on fair play -a­ja­tuk­sen poik­keuk­sel­li­ses­ti sisäistä­nyt DDR:läi­nen vii­si­not­te­li­ja, jo­ka loik­kaa Sou­lin olym­pia­lai­sis­sa län­teen. Vuo­sia myö­hem­min perässä saa­pu­vat tur­hau­tu­neet Sta­si-mie­het mur­haa­maan rau­ha­naa­tet­ta saar­naa­van suurlä­het­tilään, kuin­kas muu­ten kuin sin­gol­la yleisö­ti­lai­suu­des­sa. Teräs­mies Dolp­hil­le tämä tietää lep­poi­saa ajan­vie­tettä, kat­so­jal­le sen si­jaan vain ajan­huk­kaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Valjun kontrastitonta kuvaa ei voi kehua, vaikka aivan karkeimmilta virheiltä vältytäänkin. ÄÄäniraita niinikään raportoi dialogin, muttei muutoin vakuuta vähimmässäkään määrin. Traileri ja suppeat filmografiat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy