Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Addams Family II

Addams Family Values 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Me hir­viöt -­sar­jan uu­den tu­le­mi­sen jat­ko-o­sa oli poik­keuk­sel­li­sen laa­du­kas­ta me­noa ja tun­tuu edel­leen haus­kal­ta.

Me hir­viöt -sar­jan uu­den tu­le­mi­sen jat­ko-o­sa oli poik­keuk­sel­li­sen laa­du­kas­ta me­noa ja tun­tuu edel­leen haus­kal­ta.
Ad­dam­sit saa­vat per­heen­lisäystä ja las­ten­hoi­ta­jan, jo­ka ha­vit­te­lee Fes­ter-sedän ra­ho­ja. Las­ten kesä­lei­ri ir­vai­lee osu­vas­ti ame­rik­ka­lai­sen, usein ällöttävän, reip­pau­den kus­tan­nuk­sel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman pehmeä kuva. Elävä ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kaksi traileria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy