Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

300

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: PCM5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204369EAN: 73211946161031

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

En­si-il­to­jen ai­kai­siin ar­vioi­hin luot­ta­nut tur­haa vä­ki­val­lal­la mässäi­lyä välttävä elo­ku­vaystävä te­ki hel­pos­ti joh­topäätök­sensä ja jäi pal­jos­ta pait­si.

En­si-il­to­jen ai­kai­siin ar­vioi­hin luot­ta­nut tur­haa vä­ki­val­lal­la mässäi­lyä välttävä elo­ku­vaystävä te­ki hel­pos­ti joh­topäätök­sensä ja jäi pal­jos­ta pait­si. Kol­men­sa­dan spar­ta­lai­sen so­ti­laan Ther­mo­py­lain uro­te­koa ku­vaa­va 300 on pe­rin vä­ki­val­tai­nen elo­ku­va, mut­ta te­kijöi­den tyy­li­ta­ju yltäi­si ai­van hy­vin mui­den­kin la­ji­tyyp­pien tar­pei­siin. Mie­hi­sen fy­sii­kan ja agg­res­sion pe­rimmäistä ole­mus­ta ku­vat­taes­sa täy­tyy tietää, mi­ten oh­ja­ta, ku­va­ta ja peittää.
En­nak­ko­luu­lot oli herä­tel­ty, jo­ten kat­so­jan oloa vai­vaa vain odo­tus siitä, mil­loin täy­tyy tu­hah­taa en­simmäi­sen ker­ran. Eipä tar­vit­se ker­taa­kaan. Sin Ci­tystä tun­ne­tun sar­ja­ku­va­gu­ru Frank Mil­le­rin kir­jat kään­tyvät ih­meen hy­vin elo­ku­vik­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Jo DVD:llä kuva ja ääniraita täyttävät aihepiirin ja genren vaatimukset. Mutta samaan aikaan julkaistut teräväpiirtoversiot menevät tästäkin vielä pidemmälle kuvatessaan antiikin aikaista sotaa huikeassa audiovisuaalisessa ilotulituksessa. Ääniraidat on rakennettu taiten desibelimyrskyistä seesteisempiin sävyihin. Jos jostain kannattaa aloittaa teräväpiirtoaika, niin tästä. Ekstroissa kommenttiraita, puolitoista tuntia dokumentteja ja kolme poistettua kohtausta (3 min.). (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy