Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Paholaisen tytär

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 178 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jäl­kikä­teen aja­tel­tu­na ajan­koh­tai­sem­pi tril­le­ri kuin te­kijät tai kat­so­jat ymmär­sivät.

Jäl­kikä­teen aja­tel­tu­na ajan­koh­tai­sem­pi tril­le­ri kuin te­kijät tai kat­so­jat ymmär­sivät. Ai­hee­na on IT-a­lal­la toi­mi­van suu­ry­ri­tyk­sen kär­simä tie­to­suo­ja­ri­kos. Pa­ras­ta on maan pä­te­vim­pien näyt­te­lijöi­den jouk­koon lu­keu­tu­van Ka­ri Sor­va­lin roo­li po­lii­si­na. Ve­nak­ko­pos­ki­nen Ou­ti Mäenpää on ai­na osan­nut herättää mie­len­kiin­non seu­ra­ta roo­lien­sa ede­sot­ta­muk­sia.
Kes­ki­ta­son ku­va ja ää­ni­rai­ta tar­joa­vat hie­man pa­rem­paa kuin ai­koi­naan te­le­vi­sois­sa. Le­vyl­le ei ole tal­len­net­tu lai­sin­kaan ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy