Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Alien Anthology Alien 3

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1992Kesto: 145/115 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 97892  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­lien 3 on al­ku­peräi­sen tri­lo­gian syn­kin ja hau­ku­tuin teos.

A­lien 3 on al­ku­peräi­sen tri­lo­gian syn­kin ja hau­ku­tuin teos. Sil­ti se on pal­jol­ti tur­han par­jat­tu, sillä vas­ten­mie­li­nen vi­suaa­li­suus on pe­rus­tel­tua ja luo hyvän kont­ras­tin kah­teen edel­li­seen osaan. Se on tie­tys­ti ko­vas­sa seu­ras­sa kah­den edeltäjänsä ol­tua täy­so­su­mia. Nyt­tem­min osan mie­len­kiin­toa lisää se, että oh­jaa­ja Da­vid Finc­her ei ol­lut vielä luo­nut omaa ka­no­niaan.
Ta­ri­na jat­kuu, kun Aliens-o­san pa­koa­lus saa­puu syrjäi­sel­le van­kip­la­nee­tal­le. Vain Rip­ley on elos­sa ja ai­heut­taa so­siaa­lis­ta kuo­hun­taa se­li­baat­tiin si­tou­tu­nei­den ja us­kon­nol­li­ses­ti fa­naat­ti­sis­ten van­kien jou­kos­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita erotteelvat tarkemmin kuin aiemmat DVD-versiot. On osa Alien Anthology -kokolemaa. Sisältää teatteriversion ja pidemmän Special Editionin. Levyn omissa ekstroissa on pitkän version kommenttiraita, eristetty musiikkiraita ja poistettuja kohtauksia. Kansion kaksi viimeistä levyä sisältävät peräti 17 tuntia lisämateriaalia. dokumentit on tekstitetty suomeksi. (PS)
11/07/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy