Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Polttopisteessä

Point of Origin 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

To­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va ker­to­mus ka­li­for­nia­lai­ses­ta pa­lo­lai­tok­sen tut­ki­jas­ta, jo­ka et­sii useis­ta tu­ho­pol­tois­ta vas­tan­nut­ta py­ro­maa­nia.

To­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va ker­to­mus ka­li­for­nia­lai­ses­ta pa­lo­lai­tok­sen tut­ki­jas­ta, jo­ka et­sii useis­ta tu­ho­pol­tois­ta vas­tan­nut­ta py­ro­maa­nia. HBO:n tv-tuo­tan­to­ja. Oh­jan­nut X-Me­nin ja Kol­me ku­nin­gas­ta elo­ku­vien ku­vaa­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Televisiotuotannoksi laadukas kuva ja ääni. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy