Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Sylvia

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 110709EAN: 6438044015256

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ru­nout­ta ylistävä brit­tid­raa­ma Syl­via Plat­his­ta, ru­noi­li­jas­ta, jon­ka oma ura oli jäädä jal­koi­hin rak­kau­den edestä pon­nis­tel­les­sa.

Ru­nout­ta ylistävä brit­tid­raa­ma Syl­via Plat­his­ta, ru­noi­li­jas­ta, jon­ka oma ura oli jäädä jal­koi­hin rak­kau­den edestä pon­nis­tel­les­sa.
Tylsät us­kot­to­muus­kes­kus­te­lut vä­rittävät tätä­kin tai­tei­li­ja­ku­vaus­ta. Jos­kus kai­pai­si elämän­ker­tae­lo­ku­vien te­kijöiltä roh­keut­ta va­leh­del­la so­pi­vas­ti, et­tei vie­rais­sa ma­kaa­mi­nen kan­nat­te­li­si jo­ka tois­ta teos­ta. Plat­hin per­soo­nal­le kai­pai­si sie­luk­kaam­paa tulk­kia, Gwy­neth Palt­row on hie­man vä­ritön.

Kuva, ääni & ekstrat

5.1 soi häiritsevän vaihtelevilla volume-tasoilla. Masterointi on hoidettu harvinaisen puutteellisesti. Takakaiuttimille on annettu paljon sointia. Score soi kieltämättä upeasti. Laajakangas on miellyttävän terävä. Ekstroissa nähdään 10 minuuttia haastatteluita, 6-minuuttinen featurette, 5-minuuttinen b-roll sekä – kertauksen vuoksi – lyhyitä pätkiä elokuvasta. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy