Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sylvia

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 110709EAN: 6438044015256

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ru­nout­ta ylistävä brit­tid­raa­ma Syl­via Plat­his­ta, ru­noi­li­jas­ta, jon­ka oma ura oli jäädä jal­koi­hin rak­kau­den edestä pon­nis­tel­les­sa.

Ru­nout­ta ylistävä brit­tid­raa­ma Syl­via Plat­his­ta, ru­noi­li­jas­ta, jon­ka oma ura oli jäädä jal­koi­hin rak­kau­den edestä pon­nis­tel­les­sa.
Tylsät us­kot­to­muus­kes­kus­te­lut vä­rittävät tätä­kin tai­tei­li­ja­ku­vaus­ta. Jos­kus kai­pai­si elämän­ker­tae­lo­ku­vien te­kijöiltä roh­keut­ta va­leh­del­la so­pi­vas­ti, et­tei vie­rais­sa ma­kaa­mi­nen kan­nat­te­li­si jo­ka tois­ta teos­ta. Plat­hin per­soo­nal­le kai­pai­si sie­luk­kaam­paa tulk­kia, Gwy­neth Palt­row on hie­man vä­ritön.

Kuva, ääni & ekstrat

5.1 soi häiritsevän vaihtelevilla volume-tasoilla. Masterointi on hoidettu harvinaisen puutteellisesti. Takakaiuttimille on annettu paljon sointia. Score soi kieltämättä upeasti. Laajakangas on miellyttävän terävä. Ekstroissa nähdään 10 minuuttia haastatteluita, 6-minuuttinen featurette, 5-minuuttinen b-roll sekä – kertauksen vuoksi – lyhyitä pätkiä elokuvasta. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy