Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Double Team

Kova kaksikko 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mon­ta eri­lais­ta kä­si­kir­joi­tus­ve­dos­ta lä­pikäy­nyt toi­min­tae­lo­ku­va huip­pua­gen­tis­ta, jo­ka jou­tuu vielä ker­ran ot­ta­maan yh­teen ark­ki­vi­hol­lis­ten­sa kans­sa en­nen vetäy­ty­mistään hy­vin an­sai­tul­le var­hai­seläk­keel­le tuo­reen per­heensä kans­sa.

Mon­ta eri­lais­ta kä­si­kir­joi­tus­ve­dos­ta lä­pikäy­nyt toi­min­tae­lo­ku­va huip­pua­gen­tis­ta, jo­ka jou­tuu vielä ker­ran ot­ta­maan yh­teen ark­ki­vi­hol­lis­ten­sa kans­sa en­nen vetäy­ty­mistään hy­vin an­sai­tul­le var­hai­seläk­keel­le tuo­reen per­heensä kans­sa. Jean-C­lau­de Van Dam­me ei vieläkään ole op­pi­nut lau­ko­maan vit­sejä, mut­ta ae­ro­bic­tap­pe­lu­puo­li kyllä vielä luon­nis­tuu mal­li­kel­poi­ses­ti. Jenk­ki­ko­rik­sen pa­ha­poi­ka Den­nis Rod­man­kin suo­riu­tuu kun­nial­la san­ka­rin nä­kyvänä apu­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskivertotoimintaa, loppuhuipennuksen osalta jopa vaikuttavaa sellaista. Levyllä traileri (laajakuva, DD 5.1) ja filmografioita. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy