Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Spirits of the Dead - Histoires Extraordinaires

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: LiveKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Live) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­me ta­ri­naa kau­hu­ta­ri­nan ja sa­la­po­lii­si­ro­maa­nin pio­nee­rin tuo­tan­nos­ta, kol­men huip­puoh­jaa­jan nä­ke­myk­senä.

Kol­me ta­ri­naa kau­hu­ta­ri­nan ja sa­la­po­lii­si­ro­maa­nin pio­nee­rin tuo­tan­nos­ta, kol­men huip­puoh­jaa­jan nä­ke­myk­senä. Ed­gar Al­lan Poel­le tyy­pil­li­seen ta­paan tus­kai­sia, jo lue­tus­sa muo­dos­saan vi­suaa­li­ses­ti piir­ty­viä ta­ri­noi­ta.
Ro­ger Va­di­min “­Met­zen­gers­tein” ker­too jul­mas­ta pe­rijästä (Ja­ne Fon­da), jon­ka vä­lin­pitämättö­myys kos­tau­tuu. Louis Mal­len “Wil­liam Wil­so­nis­sa” Alain De­lon koh­taa kak­soi­so­len­ton­sa tur­han ti­heään ja Bri­git­te Bar­dot is­kee kort­tia. Fe­de­ri­co Fel­li­nin “­To­by Dam­mit” si­joit­tuu jo vii­me vuo­si­sa­dal­le: suu­ri täh­ti Te­ren­ce Stamp ei pää­se ulos pik­ku­kau­pun­gis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieno kuva ja erinomaiset värit. Monoääni (DD1.0) on selkeä. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy