Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Suspiria

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 2.31*
Ääniraita: Dolby Digital S EX5.1, DTS ES6.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vi­suaa­li­ses­ti upea elä­mys ver­rat­tu­na Nou­veuax-­ver­sioon.

Vi­suaa­li­ses­ti upea elä­mys ver­rat­tu­na Nou­veuax-ver­sioon (ks. R2 (UK). Ana­mor­fi­nen ku­va tar­joaa sa­man ku­va-a­lan, vaik­ka tv zoo­maa ana­mor­fis­ta ku­vaa 4:3-a­sen­nos­sa­kin hie­man. Sa­ma in­for­maa­tio on mo­lem­mis­sa ver­siois­sa. Uu­det ää­ni­rai­dat lisäävät tun­nel­maa en­ti­sestään, eikä hil­jai­sis­sa koh­dis­sa enää su­hi­se. Luon­non­voi­mat jyräävät voi­mal­la. On ma­kua­sia, kum­mas­ta pitää enemmän: DD on soun­deil­taan läm­pimäm­pi, DTS taas kirk­kaam­pi ja ta­pan­sa mu­kaan tar­joaa de­si­be­lejä. Ita­lian­kie­li­nen ää­ni­rai­ta on DD2.0. Millään ää­ni­rai­dal­la ei ole teks­ti­tystä. Ekst­rois­sa trai­le­rit, tv-mai­nos, ra­dio­mai­nok­sia, Dae­mo­nian mu­siik­ki­vi­deo, perä­ti sa­ta ku­vaa ju­lis­teis­ta, lob­by­car­deis­ta ja stil­leistä sekä biog­ra­fiat. Kai­kes­ta hyvästä huo­li­mat­ta mark­ki­noil­la on myös kol­men le­vyn kan­sio, jo­ka lie­nee jo ylittämätön ai­kaan­saan­nos.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy