Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

10 - Nainen kuin unelma

10 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.45
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tuo­tan­to­tii­mi osa­si mark­ki­noi­da Bo De­re­kiä, ja Suo­si­kin la­ka­na riip­pui jo­ka jätkän seinällä.

Tuo­tan­to­tii­mi osa­si mark­ki­noi­da Bo De­re­kiä, ja Suo­si­kin la­ka­na riip­pui jo­ka jätkän seinällä. Kai­kes­ta hen­ki­sestä pai­no­las­tis­taan huo­li­mat­ta hil­littömän suo­sit­tu elo­ku­va on edel­leen­kin haus­ka.
Pik­ku­koo­mik­ko Dud­ley Moo­ren toi­nen suu­ri roo­li. Art­hu­ris­sa­han hän oli suo­ras­taan lois­ta­va. Vuo­ro­sa­no­ja­han Bol­la ei juu­ri tässä ole.
Vii­den­kym­pin vil­li­tyk­sen koit­taes­sa hyvä ope­tus­le­vy. Kaik­ki ei ole kul­taa mikä kiiltää, voi­si sa­noa elo­ku­van ope­tuk­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Sisäkohtauksissa rakeinen, pehmeä kuva. Biitsillä taas ok. Häpeällisesti vain mono, mutta puheääni tulee sentään keskikaapista. Se jää laihaksi lohduksi. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Blake Edwards
Pääosissa: Bo Derek Dudley Moore
Tarina: Blake Edwards
Kuvaus: Frank Stanley
Musiikki: Henry Mancini
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy