Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Mork and Mindy - The Complete Series

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978-1982Kesto: 2296 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112718510

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­nen Kol­mat­ta ki­veä au­rin­gos­ta oli Mork ja Min­dy.

En­nen Kol­mat­ta ki­veä au­rin­gos­ta oli Mork ja Min­dy. Ul­koa­va­ruu­des­ta maa­pal­lol­le ti­pah­ta­nut Mork (Ro­bin Wil­liams) opet­te­lee maan ta­voil­le ystäväl­lis­mie­li­nen Min­dy (Pam Daw­ber) apu­naan. Sar­ja muis­tut­taa ta­ri­nal­taan ja jo­pa huu­mo­ril­taan­kin yllättävän pal­jon juu­ri "­Kol­mas ki­vi au­rin­gos­ta" -sar­jaa, vaik­ka sar­jo­jen vä­lillä on­kin lä­hes 20 vuot­ta.
On­nen päivät -sar­jan eri­kois­jak­sos­ta — ja siinä lä­pi­mur­to­roo­lin­sa teh­neen Ro­bin Wil­liam­sin ko­mii­kas­ta — al­kun­sa saa­nut spi­noff-sar­ja toi­mi Wil­liam­sin sket­sien näyttämönä neljän vuo­den ajan. Wil­liams on tässä tun­nis­tet­ta­vas­ti oma it­sensä, mut­ta hä­nen mu­ka­nao­los­taan huo­li­mat­ta an­ti tun­tuu nyt ikään­ty­neeltä. Wil­liam­sin an­siok­kaan uran al­ku­pis­teenä tämä on sil­ti tu­tus­tu­mi­sen ar­voi­nen ta­paus, jo­ka osaa myös nau­rat­taa päättö­millä oi­val­luk­sil­laan.
Kaik­ki sar­jan neljä kaut­ta 15 le­vyllä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä 4:3-kuva on väritoistoltaan luonteva ja yksityiskohdiltaan asiallisen erotteleva. Studionauruilla ryyditetty ääniraita on kolkko, mutta välittää dialogin non-stop vitseineen mukisematta. Ekstroissa mokia ja ilahduttavasti myös ne kaksi Onnenpäivät-sarjan jaksoa, joissa Mork vierailee. (IJ)
18/02/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy