Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

No Man's Land

EI kenenkään maa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 95426EAN: 5035822134737

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hur­japäi­den esi­ver­sio, jos­sa Char­lie Sheen on Porsc­he­ja va­ras­te­le­va ri­kas po­ju ja D.B. Swee­ney tämän uu­si si­ni­vuok­ko­ve­li­puo­li.

Hur­japäi­den esi­ver­sio, jos­sa Char­lie Sheen on Porsc­he­ja va­ras­te­le­va ri­kas po­ju ja D.B. Swee­ney tämän uu­si si­ni­vuok­ko­ve­li­puo­li. Toi­sin sa­noen tyy­li­puh­das esi­merk­ki elo­ku­vas­ta, jos­sa po­lii­si so­lut­tau­tuu hoh­dok­kaa­seen ros­vo­kop­laan, bon­daa vaa­ral­li­ses­ti elä­vien ka­ve­rei­den­sa kans­sa eikä enää tiedäkään mikä on oi­kein ja mikä vää­rin.
2000-lu­vun typ­piok­si­duu­liah­det­tu­jen vauh­ti­lef­fo­jen kas­va­teis­ta tämä voi tun­tua plii­sul­ta ja 80-lu­vun hius­tyy­li vas­ten­mie­li­seltä (mitä se on­kin), mut­ta jos tämän on näh­nyt en­simmäi­sen ker­ran tei­ni-iässä on nos­tal­giat­rip­pi taat­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallisen jäsentynyt ja levollinen kuva, sekä nostalgisen popittava kasariääniraita, josta vastaa Basil Poledouris. R2-UK-julkaisu, joten suomenkielistä tekstitystä ei löydy. Ekstraton. (IJ)
01/05/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy