Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cat Person

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2023Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: SF StudiosKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018029088

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Studios) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­ri­kymp­pi­nen opis­ke­li­ja­tyttö ryh­tyy deit­tai­le­maan kol­mi­kymp­pistä miestä, jon­ka ulo­san­ti teks­ti­vies­teissä on selväs­ti yh­teis­kun­ta­kel­poi­sem­paa kuin li­venä.

Pa­ri­kymp­pi­nen opis­ke­li­ja­tyttö ryh­tyy deit­tai­le­maan kol­mi­kymp­pistä miestä, jon­ka ulo­san­ti teks­ti­vies­teissä on selväs­ti yh­teis­kun­ta­kel­poi­sem­paa kuin li­venä. Elävänä kaik­ki tun­tuu ole­van yh­den as­ke­leen päässä kuol­lees­ta — mut­ta ke­nen kus­tan­nuk­sel­la jää tämän ar­voi­tuk­sek­si.
Am­mat­ti­tai­dol­la väsät­ty elo­ku­va vetää no­vel­liin poh­jaa­van ta­ri­nan­sa pitkäk­si. Ko­ko­nai­suus pyytää kat­so­jal­ta pal­jon kär­siväl­li­syyttä eikä lu­nas­ta odo­tuk­sia. Sil­ti näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set ovat pä­te­viä ja ta­ri­na epä­tyy­pil­li­nen, jos­kin lo­pul­ta var­sin mitään­sa­no­ma­ton.

Kuva

Erinomaisen vakaa ja formaatin puitteissa jopa erotteleva kuva. Tummasävyinen värikartta pysyy sekin hyvin hallittuna ja tunnelmallisen luonnollisena.

Ääni

Siistin ongelmaton ääniraita luo vähin elein, mutta tehokkaasti tunnelmaa vaikka dialogi pysyy äänimaiseman valtiaana.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
12/03/2024

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy