Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Väärentäjä

Die Fälscher 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 206051EAN: 6420201178294

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­den 2008 Os­car.-­voit­ta­ja par­haan ul­ko­mai­sen elo­ku­van sar­jas­sa on laa­tu­tuo­tan­toa, vaik­ka suo­ma­lai­set voi­si­vat­kin tun­ne­tus­ta syystä na­ka­ta hap­pa­mia.

Vuo­den 2008 Os­car.-voit­ta­ja par­haan ul­ko­mai­sen elo­ku­van sar­jas­sa on laa­tu­tuo­tan­toa, vaik­ka suo­ma­lai­set voi­si­vat­kin tun­ne­tus­ta syystä na­ka­ta hap­pa­mia. Juu­ta­lai­sai­heet saa­vut­ta­vat to­ki suo­sio­ta Hol­lywoo­dis­sa, mut­ta Vää­rentäjä osaa myös omil­la eh­doil­laan ot­taa yleisönsä.
Nat­sit to­teut­ti­vat toi­sen maail­man­so­dan lo­pul­la maail­man suu­rim­man ra­hanvää­ren­ny­so­pe­raa­tion teh­tail­les­saan pa­ri ker­taa Bri­tan­nian va­luut­ta­va­ran­non ver­ran pun­tia.
Yh­dys­val­tain ta­lout­ta ei pääs­ty yhtä hy­vin hor­jut­ta­maan, kun juu­ta­lai­nen ra­hanvää­rentäjä Sal­ly So­rowitsch ja muut kun­nial­li­sem­mat pai­noa­lan am­mat­ti­lai­set pys­tyivät vii­vyttämään ope­raa­tio­ta. Mie­len­kiin­tois­ta maail­man­his­to­riaa kaik­ki tyyn­ni, mut­ta kat­so­ja saa it­se rat­kais­ta, mitä mui­ta kuin do­ku­mentää­ri­siä mer­ki­tyk­siä elo­ku­val­le voi an­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Tämä on kuvattu mahdollisimman herkälle filmille luonnonvalossa, jotta saavutetaan aikalaispatinaa. Rakeisuus ja kuvakohina alkavat koetella silmiä. Ääniraidat eivät juurikaan hae tilatuntumaa. Ekstroissa 10 min. dokumentti ja 3 min. poistettuja kohtauksia. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy