Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Salainen puutarha

The Secret Garden 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

F­ran­ces Hodg­son Bur­net­tin usein fil­mat­tu Sa­lai­nen puu­tar­ha on pik­kuk­las­sik­ko nuo­ri­so­kir­jak­si.

F­ran­ces Hodg­son Bur­net­tin usein fil­mat­tu Sa­lai­nen puu­tar­ha on pik­kuk­las­sik­ko nuo­ri­so­kir­jak­si. Var­maan­kin kaik­ki ah­mi­mi­sikäi­set tytöt sen lu­ki­vat ja mo­ni poi­ka­kin sa­laa hy­pis­te­li.
Lä­peensä vik­to­riaa­ni­nen ta­ri­na. Ky­seessä on tyy­li­la­ji, jos­ta Suo­mes­sa vas­ta­si An­ni Swan: tyttö jou­tuu muut­ta­maan or­po­na setänsä sa­la­peräi­seen jät­ti­kar­ta­noon.
Sa­lao­vet, mys­ti­set men­nei­syy­den ta­pah­tu­mat ja pitkään sul­jet­tu­na ole­va sa­la­peräi­nen puu­tar­ha luo­vat tun­nel­maa. Lo­pul­ta ky­se on kaik­kien osal­lis­tu­jien kas­vus­ta. Fran­cis Ford Cop­po­la mu­ka­na tuo­tan­to­tii­missä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy