Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Factory Girl

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205688  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

An­dy War­ho­lin Fac­to­ry-yh­teisöstä sel­vi­si hen­gissä vain um­pi­lui­set, huu­mau­sai­neil­le vas­tus­tus­ky­kyi­set ja kyy­ni­set an­ti­ro­man­ti­kot.

An­dy War­ho­lin Fac­to­ry-yh­teisöstä sel­vi­si hen­gissä vain um­pi­lui­set, huu­mau­sai­neil­le vas­tus­tus­ky­kyi­set ja kyy­ni­set an­ti­ro­man­ti­kot. Edie Sed­gwick ei ol­lut mitään näistä, mut­ta hä­net kui­ten­kin ikuis­tet­tiin Bob Dy­la­nin Blowing in the Wind –­lau­luun ja tämän an­sios­ta hän elää ikui­ses­ti.
Guy Pear­ce te­kee hy­vin us­kot­ta­van Wart­ho­lin, ja pääo­san Sien­na Mil­ler on­nis­tuu myös hy­vin. Sil­ti tv-tuo­tan­non dra­ma­tur­gia laa­haa, eikä Dy­lan-koh­tauk­sis­ta­kaan toi­mi muut kuin na­pak­ka vie­rai­lu koe­ku­vauk­sis­sa. Myös Vel­vet Un­derg­roun­din ja Ni­con (Me­re­dith Ost­rom) esiin­ty­mi­set jättävät toi­vo­mi­sen va­raa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Aikalaismusiikki on valittu erinomaisesti. Eniten innstusta herättää Balloon Farmin ”Question of Temperature”, jota 1970-luvulla kierrättivät mm. Browsnville Station ja Lords of the New Church. Velvet Undergroundin esiintymistä ei osata hyödyntää juuri millään tavoin, mutta tämä voi johtua myös copyright-ongelmista. Ei ekstroja. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy