Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paholaisen leikkimökki

Cubby House 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.76*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Aust­ra­lia­lai­nen kau­hue­lo­ku­va per­heestä, jo­ka muut­taa hämmäs­tyttävän hal­paan ta­lon vain huo­ma­tak­seen, että ta­ka­pi­han leik­kimök­ki kät­kee suo­ran yh­tey­den hel­vet­tiin.

Aust­ra­lia­lai­nen kau­hue­lo­ku­va per­heestä, jo­ka muut­taa hämmäs­tyttävän hal­paan ta­lon vain huo­ma­tak­seen, että ta­ka­pi­han leik­kimök­ki kät­kee suo­ran yh­tey­den hel­vet­tiin. Ei mitään uut­ta ve­ri­sen puu­kon tiellä.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä, vähäkohinainen ja väreiltään joissakin otoksissa lievästi vääristynyt kuva. Ääniraita on sisällöllisesti latteahko ja dialogin toistossaan ponneton, mutta muutoin verrattain toimiva, myös Pro Logic -moodissa kuunneltuna. Ekstroissa anamorfinen traileri DS-äänillä. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy