Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Merirosvoradio

The boat that rocked 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 135 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HDMA5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 209275EAN: 5050582714357

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­ti­set köyhät rock­nuo­ret ovat kas­va­neet os­to­voi­mai­sik­si kes­ki-ikäi­sik­si ku­lut­ta­jik­si, joi­den nos­tal­giannälkä loi eri­tyi­sen im­per­fek­tissä mu­siik­kia tut­kai­le­van brit­ti­leh­distön.

En­ti­set köyhät rock­nuo­ret ovat kas­va­neet os­to­voi­mai­sik­si kes­ki-ikäi­sik­si ku­lut­ta­jik­si, joi­den nos­tal­giannälkä loi eri­tyi­sen im­per­fek­tissä mu­siik­kia tut­kai­le­van brit­ti­leh­distön (Mo­jo, Un­cut, Clas­sic Rock). Näitä ai­ka­kaus­leh­tiä myydään pal­jon Suo­mes­sa­kin. Sa­maan sau­maan is­kee myös elo­ku­va Me­ri­ros­vo­ra­dio, mut­ta se ei pys­ty leh­tien ta­voin vas­taa­maan luo­miin­sa odo­tuk­siin.
B­rit­tiläi­set rockbän­dit te­kivät kaik­kien ai­ko­jen ko­vin­ta mu­siik­kia vuon­na 1966. Val­tio­nyh­tiö BBC soit­ti sitä päivässä kes­kimää­rin al­le 45 mi­nuut­tia. Epä­koh­taa kor­ja­si­vat kau­pal­lis­ten tie­dot­tei­den tu­ke­mat me­ri­ros­vo­ra­diot, jot­ka soit­ti­vat alue­ve­si­ra­jo­jen ul­ko­puo­lel­ta sitä, mitä kan­sa ha­lu­si.
Her­kul­li­nen kult­tuu­ri­his­to­rial­li­nen ajan­ku­va lu­paa enemmän mitä se tar­joaa. Pe­rin epä­ta­sai­nen ko­me­dia tun­tuu vä­lillä tur­han lap­sel­li­sel­ta, mitä ei pe­las­ta muu­ta­ma osu­va koh­taus. Bri­tit ymmärtävät tämän ko­hel­luk­sen pa­rem­min erään­lai­se­na kun­nia­no­soi­tuk­se­na sa­man ajan Car­ry on –­ko­me­dioil­le.
Ul­ko­maa­lais­ten kan­nat­taa kuun­nel­la sa­mas­ta ai­he­pii­ristä an­tin­sa am­men­ta­va The Whon tee­ma-al­bu­mi The Who Sell Out (1967), jos­sa kap­pa­lei­den vä­lejä läm­mi­tetään me­ri­ros­vo­ra­diois­ta tu­tuil­la juon­noil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita ovat hyvää Blu-ray -tasoa. Soundtrack on puolestaan koottu turhan kuluneista kipaleista. Kaiken lisäksi aika moni edustaa anakronismia eli biisit on julkaistu kesän 1967 jälkeen, johon tapahtumat päättyvät. Tämä voi olla hiusten halkomista, mutta vuoden 1973 “Won’t Get Fooled Again” on sentään aivan toisen aikakauden musiikkia. Onneksi se toimii vain taustana, eivätkäitse DJ:t soita sitä kohtauksissa. Ekstroihin on tallennettu 14 poistettua kohtausta (19 min.), kuusi lyhytelokuvaa teräväpiirtona (54 min.) ja kommenttiraita. (PS)
15/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy