Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Fast & Furious 8

The Fate of the Furious 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 136 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS:X
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083123345

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hur­japäät pa­laa etelän lämpöön Kuu­ban heh­kei­siin mai­se­miin ja tuu­nat­tu­jen au­to­mo­bii­lien ää­rel­le, mistä on­kin hyvä jat­kaa ai­na Si­pe­riaan as­ti.

Hur­japäät pa­laa etelän lämpöön Kuu­ban heh­kei­siin mai­se­miin ja tuu­nat­tu­jen au­to­mo­bii­lien ää­rel­le, mistä on­kin hyvä jat­kaa ai­na Si­pe­riaan as­ti. Ikui­nen kos­ton ja ki­ris­tyk­sen kel­lo­pe­li an­taa ta­pah­tu­mil­le nii­den tar­vit­se­man jou­sen, jo­ka sin­koaa tu­tun jen­gin tu­tun kor­kea­lii­toi­seen seik­kai­luun.
Pa­rin sur­kean jat­ko-o­san jäl­keen sar­ja pa­laa uril­le, joil­la on eri­tyi­ses­ti al­ku­met­reillään pal­jon yh­teistä ek­soot­ti­sen vii­to­so­san kans­sa. Ai­vo­so­lu­jen ti­lal­le kan­nat­taa ah­taa pop­cor­nia, mut­ta pa­la­set lok­sah­ta­vat tässä mauk­kaas­ti pai­koil­leen ja poi­ka­mai­nen viih­de rul­laa pal­kit­se­vas­ti. Van­ha fa­ta­lis­mi on jäl­leen tal­lel­la, jo­ten lop­pu­tu­los on enemmän kuin vähän pöhkö, mut­ta kal­lis­tuu kui­ten­kin haus­kan puo­lel­le.
Mai­nio näyt­te­lijä­kaar­ti tuo kaik­ki kes­kei­set kas­vot ta­kai­sin, mut­ta lisää miks­tuu­raan vielä Char­li­ze The­ro­nin ja pik­kuo­sas­ta pon­nis­ta­van Scott Eas­twoo­din.

Kuva & ääni

Komea kuva on läpeensä viiltävän terävä näyttäen sekä ilmakuvien Havannan kadut ja korttelit että hekumoivien lähikuvien peput ja pullistelevat lihakset virheettömästi. Huhujen mukaan elokuva masteroitiin 2K-tasossa, mutta tältä ei lopputuloksen valossa juuri näytä. Kyse ei ehkä ole aivan aidosta 4K HDR:stä, mutta parempaa demomateriaalia formaatille ei heti tule mieleen kuin tämän aloituskuvat Havannan kaduille levittäytyvistä kilpa-ajoista. Passelin napakka ääniraita kanavoi generistä agentti-toiminta-pätkää ansiokkaasti.

Ekstrat

Boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalta levyltään. 4K-version ekstroissa ohjaajan kommenttiraita ja HD-versiolla tämän lisäksi mm. pidennettyjä tappeluita ja kourallinen koosteita. (IJ)
27/09/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy