Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Austin Powers ja Kultamuna

Austin Powers in Goldmember 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FSFilm Kuva:
Anamorfinen 2.29
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
DTS6.1ES
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kun­non Bond-­kon­ven­tioi­den mu­kai­ses­ti sar­jan kol­mas osa sven­gaa par­hai­ten, kos­ka kat­so­ja on jo to­tu­tet­tu sei­so­viin vit­sei­hin.

Kun­non Bond-kon­ven­tioi­den mu­kai­ses­ti sar­jan kol­mas osa sven­gaa par­hai­ten, kos­ka kat­so­ja on jo to­tu­tet­tu sei­so­viin vit­sei­hin. Al­ku­teks­tit toi­mi­vat tyy­likkääs­ti me­ta­ta­sol­la.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD-levy tuotettiin referenssiksi: virheetön kuva ja kaksi upeasti erottelevaa ääniraitaa kelpaavat nirsoimmillekin. DTS-ES sisältää takana aidon keskikanavan, joten se toimii parhaiten. Ekstroissa neljä Beyond the Movie -pikkudokumenttia (13,5 min.), kommenttiraita, 15 poistettua kohtausta (22 min.), dokumentti erikoistehosteista (5 min.), neljä musiikkivideota, viisi traileria ja viisiosainen dokumenttisarja The World of Austin Powers (11 min.).

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy