Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kingdom of Heaven – taivas maan päällä - Director’s Cut

Kingdom of Heaven 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 186 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200390EAN: 6438044105957

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­jan ver­sio on perä­ti 47 mi­nuut­tia al­ku­peräistä teat­te­ri­ver­sio­ta pi­dem­pi, mikä aut­taa pitämään dra­ma­tur­gian pa­rem­min koos­sa.

Oh­jaa­jan ver­sio on perä­ti 47 mi­nuut­tia al­ku­peräistä teat­te­ri­ver­sio­ta pi­dem­pi, mikä aut­taa pitämään dra­ma­tur­gian pa­rem­min koos­sa.
Eu­roop­pa yh­den­tyi vuon­na 1184 ha­ke­maan hen­kistä on­nea ja en­nen kaik­kea va­ral­li­suut­ta Pyhältä maal­ta, jo­ta sa­ra­see­nit pi­tivät val­las­saan. Kylä­seppä (Or­lan­do Bloom) ta­paa tun­te­mat­to­man isänsä (Liam Nee­son) ja jou­tuu pitkäl­le mat­kal­le.
Us­ko­vai­sia saa­ti us­ko­nop­pi­nei­ta ei esi­tetä tur­hia kur­sail­len. Elo­ku­va al­kaa töksäh­del­len ja ih­meen no­peas­ti. Muu­ta­ma juo­nen­ku­luis­ta tun­tuu suo­ras­taan lap­sel­li­sel­ta.
E­lo­ku­va sai­kin kä­sittämättömän hyvät ar­vos­te­lut. Ei missään ni­messä oh­jaa­jan­sa par­haim­mis­toa, mut­ta puit­teil­taan ko­mea ta­ri­na. Lop­pu­jen lo­puk­si sykäh­dyttävä koh­taus tu­lee vas­ta lo­pus­sa, kun kat­so­ja ar­vaa, ku­ka rat­sain saa­pu­va kor­kea-ar­voi­nen kul­ki­ja lo­pul­ta on­kaan.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva, tarkka ja näyttävän eeppinen. Kaksi tömäkkää ja tyylikästä ääniraitaa panee innostumaan kotiteatterin ulottuvuuksista. Gladiaattorissa ihastuttanutta musiikkia muistuttava kirkkosoundi tuntuu nyt uikutukselta, koska tyyliä on ehditty kahden elokuvan välillä ryöstöviljellä estoitta.

Ekstrat

Paketissa on peräti neljä levyjä, joten ekstroja riittää: ohjaajan intro, kolme kommenttiraitaa, useita dokumentteja, kaksi kuvagalleriaa, poistettuja ja vaihtoehtoisia otoksia kommentein, trailereita ja tv-mainoksia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy