Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lethal Seduction

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203933EAN: 6416548465111

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­ni­nen te­le­vi­siojännä­ri mädästä asia­na­ja­jas­ta, jo­ka pal­lot­te­lee mie­hiä ja pal­voo ra­haa il­man sen kum­mem­pia mo­tii­ve­ja.

U­ni­nen te­le­vi­siojännä­ri mädästä asia­na­ja­jas­ta (Me­la­nie Grif­fith), jo­ka pal­lot­te­lee mie­hiä ja pal­voo ra­haa il­man sen kum­mem­pia mo­tii­ve­ja. Ta­ri­na vuo­taa kuin seu­la eikä tun­nu ete­nevän mi­hinkään vaik­ka ku­lu­neen kaa­van muut­tu­jat si­joi­te­taan yk­si ker­ral­laan pai­koil­leen lat­tean ker­to­jaää­nen saat­te­le­ma­na.
Me­la­nie Grif­fith te­kee kiis­tat­ta elo­ku­van sur­keim­man suo­ri­tuk­sen ol­len my­kistävän epäus­kot­ta­va ja ai­van liian tyttömäi­nen synkän syöjättä­ren roo­lin­sa. Kan­si on ko­pioi­tu "­Ba­sic Ins­tinc­tiltä" ja al­ku­jak­so vyö­ryttää Pho­tos­ho­pin suo­dat­ti­mia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohinainen, mutta muutoin asiallisen jäsentynyt ja väritoistoltaan mukiinmenevä kuva. Teknisesti tasokas, mutta sisällöllisesti hissukka ääniraita. Ekstraton. (IJ)
22/08/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy