Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
HD-DVD

Total Recall - unohta tai kuole

Total Recall 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 96814EAN: 6438137903620

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

To­tal Re­call ra­ken­tuu mai­niol­le., kir­jai­li­ja Phi­lip K. Dic­kil­le tyy­pil­li­sel­le ideal­le tu­le­vai­suu­den tyy­listä lo­mail­la ja mat­kus­taa.

To­tal Re­call ra­ken­tuu mai­niol­le., kir­jai­li­ja Phi­lip K. Dic­kil­le tyy­pil­li­sel­le ideal­le tu­le­vai­suu­den tyy­listä lo­mail­la ja mat­kus­taa. Skit­sof­re­ni­nen vir­tuaa­li­mat­ka pal­jas­taa Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ge­rin jo­ka­mie­hel­le (to­sin epäi­lyttävän li­hak­sik­kaal­le), että hän on mar­si­lai­nen sa­lai­nen agent­ti.
Ver­hoe­ve­nin to­teu­tus on hie­man van­hen­tu­nut ai­kan­sa klas­sik­koa­se­mas­taan. Kon­na­kol­mik­ko is­tuu edel­leen hy­vin ko­ko­nai­suu­teen: Sha­ron Sto­ne, Mic­hael Iron­si­de ja Ron­ny Cox. Vä­ki­val­tai­nen elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

HD DVD näyttää tietysti DVD-kuvaan verrattuna tarkemmalta, mutta aliasing-eloa ja rakeisuutta on havaittavissa. Ero DVD:hen ei ole kovin suuri. Ääniraita ei ole koskaan ollut Total Recallin vahvuuksia. Ei ekstroja (PS)
15/09/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy