Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Fatal Contact: Birdflu in America

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: Sony PicturesKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204203EAN: 5051160201719

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­rin­tei­nen B-­luo­kan vi­rusjännä­ri, jos­sa tällä ker­taa kau­his­tel­laan lin­tuinf­luens­sa­pan­de­mian le­viä­mistä.

Pe­rin­tei­nen B-luo­kan vi­rusjännä­ri, jos­sa tällä ker­taa kau­his­tel­laan lin­tuinf­luens­sa­pan­de­mian le­viä­mistä. Hi­tu­nen to­tuut­ta, pal­jon dra­ma­ti­soin­tia ja lop­pu ont­toa lä­pinää. Kau­hu­ku­vien si­jaan kes­ki­tytään voi­mak­kaas­ti al­le­vii­vat­tui­hin dra­maat­ti­siin väittä­miin ja useam­paan pik­kud­raa­maan, jois­ta vai­voin koos­tuu yh­tenäi­nen ku­vaus.

Kuva, ääni & ekstrat

Toimivan tasokas kuva, joka on väritoistoltaan luonteva ja myös tarkkuudeltaan hyvää keskitasoa. Voimakkaissa liikkeissä esiintyy lieviä artefakteja, mutta roska on olematonta ja kohina hallinnassa. Ääniraita hoitaa tehtävänsä, mutta välttyy luomasta sen erityisempää tunnelmaa. Ekstraton. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy