Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Manhattan

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Woo­dy Al­le­nin klas­sik­kos­ta­tuk­sen omaa­va, sil­ti oi­keas­taan kes­kin­ker­tai­nen ro­mant­ti­nen ko­me­dia, jon­ka re­per­tuaa­riin kuu­lu­vat muun muas­sa les­bo ex-­vai­mo, 17-­vuo­tias tyttöystävä ja – tot­ta­kai – Dia­ne Kea­ton ta­voi­tel­ta­va­na nai­systävänä.

Woo­dy Al­le­nin klas­sik­kos­ta­tuk­sen omaa­va, sil­ti oi­keas­taan kes­kin­ker­tai­nen ro­mant­ti­nen ko­me­dia, jon­ka re­per­tuaa­riin kuu­lu­vat muun muas­sa les­bo ex-vai­mo, 17-vuo­tias tyttöystävä ja – tot­ta­kai – Dia­ne Kea­ton ta­voi­tel­ta­va­na nai­systävänä. En­nen kaik­kea kui­ten­kin ku­vaus Al­le­nin pal­vo­mas­ta New Yor­kis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Ajoittain terävänoloinen, mutta hellittämättömän rakeinen mustavalkokuva. Laadukas mono-ääni vahvistaa entisestään dokumentaarista ilmettä. Traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy