Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Nightmare Before Christmas

Tim Burtonin Painajainen ennen joulua 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 73 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ker­too Kur­pit­sa­ku­nin­kaas­ta, Jack-­luu­ran­ko­mie­hestä, jo­ka löytää Jou­lu­kau­pun­gin.

Ker­too Kur­pit­sa­ku­nin­kaas­ta, Jack-luu­ran­ko­mie­hestä, jo­ka löytää Jou­lu­kau­pun­gin. Hän vie jou­lun Hal­loween-o­len­noil­le. Jou­lu­puk­ki kaa­pa­taan ja möröt ai­ko­vat huo­leh­tia ai­na­kin ker­ran jou­lun jär­jestä­mi­sestä maail­man lap­sil­le. It­se asias­sa tuot­ta­ja Tim Bur­to­nin elo­ku­va, hä­nen nä­kyjänsä jo vuo­sia aiem­min. Stop­mo­tion-tek­nii­kal­la to­teu­tet­tu, vä­hintään­kin per­soo­nal­li­nen, eri­lai­nen ani­maa­tioe­lo­ku­va. Re­hel­li­ses­ti sa­not­tu­na maail­man pa­ras jou­lua­ni­maa­tio. Har­vaa jou­lu­ku­vaa kat­soes­sa ve­det va­lu­vat sil­mistä. Gram­my- ja Os­car-eh­do­kas. Dan­ny Elf­ma­nin mai­nio mu­siik­ki.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy