Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Circle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: Universum FilmKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 889854216795

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universum Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­to­pia-­ha­kui­nen tek­not­ril­le­ri lei­poo yh­teen App­len, Goog­len, Mic­ro­sof­tin ja Fa­ce­boo­kin luo­dak­seen ää­rim­mil­leen vie­dyn maail­man, jos­sa kaik­ki on jul­kis­ta 24/7 ker­taa 6 mil­jar­dia.

U­to­pia-ha­kui­nen tek­not­ril­le­ri lei­poo yh­teen App­len, Goog­len, Mic­ro­sof­tin ja Fa­ce­boo­kin luo­dak­seen ää­rim­mil­leen vie­dyn maail­man, jos­sa kaik­ki on jul­kis­ta 24/7 ker­taa 6 mil­jar­dia. Kaik­kien tah­to on ky­syttä­vissä na­pin pai­nal­luk­sel­la ja kaik­kien näkö­kul­ma st­rii­mat­ta­vis­sa ne­tissä täy­del­li­sen lä­pinä­ky­vyy­den ni­missä. Yh­tiön tuo­rein tu­lo­kas (Em­ma Wat­son) su­kel­taa päätä pah­kaa tek­no­lo­gi­seen märkään päiväu­neen.
Po­ke­ril­la ö­ve­rik­si ve­det­ty ta­ri­na upot­taa mui­ta mut­kit­ta yk­si­tyi­syy­den suo­jan kö­lin ali, eikä koe sie­lun­tus­kia ih­mis­ten esi­neel­listä­mi­sestä ja heidän tie­to­jen­sa kau­pal­lis­ta­mi­ses­ta. Elo­ku­va pe­taa sän­kynsä sen ver­ran kie­ro vir­nis­tys naa­mal­laan, että lo­pul­ta odot­tai­si sän­gyn al­ta löy­tyvän mel­koi­sen pom­min. Kai­ken kär­jis­tyk­sen ta­voit­tee­na lie­nee saa­da kat­so­ja ha­vah­tu­maan yk­si­tyi­syy­den ka­toa­mi­seen en­nen kuin ke­hi­tys on aja­nut liian pitkäl­le. Elo­ku­val­la on pa­ri tuo­reen­tun­tuis­ta aja­tus­ta muu­ra­hais­ten tai star tre­kin bor­gien vii­toit­ta­mas­ta maail­mas­ta, ja tältä osin elo­ku­van ää­rim­mil­leen vie­ty ku­vas­to on an­sio­kas­ta. Sil­ti ko­ko­nai­suus on mean­de­roi­va ja ha­ja­nai­nen otos, jo­ka vään­tyy hi­taas­ti lop­puaan koh­den. Ja lop­pu on tus­sah­dus.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa tekijöiden haastatteluita ja kolme traileria. Elokuva on tässä arvosteltu saksalaiselta julkaisulta, joka ei sisällä suomenkielistä tekstitystä. (IJ)
13/02/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy