Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Final Destination 3D

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 218041EAN: 6438044223064

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Fi­nal Des­ti­na­tion -e­lo­ku­va­sar­ja on tul­lut tu­tuk­si pai­na­jais­mais­ten do­mi­no­ta­pah­tu­mien ai­heut­ta­mien kuo­le­man­ta­paus­ten ka­ko­fo­ni­se­na tois­to­na.

Fi­nal Des­ti­na­tion -e­lo­ku­va­sar­ja on tul­lut tu­tuk­si pai­na­jais­mais­ten do­mi­no­ta­pah­tu­mien ai­heut­ta­mien kuo­le­man­ta­paus­ten ka­ko­fo­ni­se­na tois­to­na. Wal­la­ce ja Gro­mit –a­ni­maa­tiois­ta tu­tut ket­ju­reak­tiot joh­ta­vat gro­tes­kei­hin kuo­le­miin nyt kol­miu­lot­tei­se­na, mikä lisää dra­ma­tiik­kaa en­ti­sestään. Nor­maa­lie­lo­ku­va­na tämä jää kyllä *:n elä­myk­sek­si.
Pak­kauk­ses­ta löy­tyy kol­miu­lot­tei­sen ku­van näyttävät la­sit kah­del­le hen­gel­le. Näi­den 3D TrioS­co­pics-la­sien käyttö ei ole ai­van on­gel­ma­ton­ta. Ky­se on per­soo­nal­li­ses­ta näkö­ky­vystä. Koh­de­ryhmä eli il­man silmä­la­se­ja nä­kevät tei­nit käyttävät la­se­ja su­ju­vas­ti, mut­ta kes­ki-ikäi­nen ril­li­mik­ko ih­met­te­lee kap­tee­ni Had­doc­kin ta­paan nuk­kua­ko par­ta pei­ton al­la vai päällä. Jos la­sit eivät ole oi­keal­la etäi­syy­dellä sil­mistä, pu­nai­set vä­rit saa­vat si­nertävän sä­vyn.

Kuva, ääni & ekstrat

Perus-DVD jää melkoisesti BD:n tarkan kuva varjoon. Ero korostuu kolmiulotteisessa kuvassa. Dynaaminen ääniraita jää myös DVD:llä aika lailla BD-version DTS-HD:n pikkuveljeksi, vaikka toimivaa töminää tarjoaakin. Ekstroissa elokuvan normaaliversio, kaksi vaihtoehtoista loppua (4 min.), 33 min. dokumentit, 9 poistettua kohtausta (7 min.) ja traileri. 3D on toteutettu vanhalla 3D-värilaseja käyttävällä tekniikalla. (PS)
09/03/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy