Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

D'Artagnanin tytär

La Fille de d'Artagnan 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Gas­cog­nen ko­va­naa­man tytär on pe­ri­nyt isänsä hur­juu­den.

Gas­cog­nen ko­va­naa­man tytär (Bond-tyttö Sop­hie Mar­ceau) on pe­ri­nyt isänsä hur­juu­den. Sitä tar­vi­taan, kun mus­ket­ti­so­tu­rit (P­hi­lip­pe Noi­ret ja knit) jou­tu­vat jäl­leen ko­koon­tu­maan ku­nin­gas­ta suun­ni­tel­tua sa­la­liit­toa vas­taan.
P­rob­le­maat­ti­nen tuo­tan­to. Ric­car­do Fre­da sai pot­kut, ja ti­lal­le tu­li laa­tuoh­jaa­ja Ber­nard Ta­ver­nier, Noi­re­tin mo­ni­vuo­ti­nen yh­teis­työ­kump­pa­ni.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu biografiat ja traileri. Elokuvan nimi on painettu levyn kanteen muodossa DARTAGNANIN TYTÄR, joten kovin suuri Alexandre Dumasin tuotannon ystävä ei ole ollut asialla. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy