Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sex Tape

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162337775

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vet­reä ko­me­dia avio­pa­ris­ta, jo­ka päättää pi­ristää ar­ki­sek­si va­lah­ta­nut­ta avioelämäänsä ku­vaa­mal­la sek­si­vi­deon omak­si ilok­seen.

Vet­reä ko­me­dia avio­pa­ris­ta (Ca­me­ron Diaz ja Ja­son Se­gel), jo­ka päättää pi­ristää ar­ki­sek­si va­lah­ta­nut­ta avioelämäänsä ku­vaa­mal­la sek­si­vi­deon omak­si ilok­seen. "T­he Joy of Sex" -kir­jan (1972) ku­vaa­mien lu­kuis­ten asen­to­jen in­noit­ta­ma­na tem­paus on­nis­tuu yli odo­tus­ten, mut­ta sit­ten tek­no­lo­gia te­kee pa­ril­le kar­hun­pal­vel­luk­sen ja imai­see vi­deon ja­koon pil­vi­pal­ve­lun kaut­ta.
Na­pa­kas­ti kir­joi­tet­tu ko­me­dia jak­saa oi­keas­ti nau­rat­taa, eikä hi­das­te­le lii­kaa sil­loin­kaan kun hah­mo­jen pitää leik­kiä öötä aa­pi­sen lai­dal­la. Jo aiem­min elo­ku­vas­sa "Bad Teac­her" vas­tak­kain näh­dyt Diaz ja Se­gel ot­ta­vat hah­mot omik­seen ja heittäy­tyvät hul­lut­te­luun val­loit­ta­van es­tot­to­mas­ti. Myös oh­jaa­ja on nyt sa­ma, jo­ten tältä tii­miltä voi­ta­neen odot­taa vielä lisää­kin nau­ru­li­has­ten ver­ryt­te­lyä.
Tuo­te­si­joit­te­lun sa­ral­la tämä elo­ku­va edus­taa jäl­leen yhtä merk­ki­pylvästä, sillä tus­kin yk­sikään muu elo­ku­va — edes Ste­ve Job­sin elämän­ker­tae­lo­ku­va — on ker­to­nut näin an­tau­muk­sel­la App­len pal­ve­luis­ta. Vi­deo ku­va­taan iPad Air 2:­sen "pa­ran­ne­tul­la ka­me­ral­la", vi­deot la­tau­tu­vat iMa­cin kaut­ta ja kun hom­ma al­kaa mennä päin prink­ka­laa ma­na­taan avuk­si Si­riä, na­vi­goin­tia ja lo­pul­ta myös re­mo­te wi­pe -toi­min­toa. Tämä kaik­ki kui­ten­kin is­tuu ta­ri­naan niin vir­heettömäs­ti et­tei mai­nos­tuk­ses­ta oi­kein voi edes pa­has­tua.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävän terävä ja vakaa kuva, sekä komedialle tyypillinen hyvä ääniraita. Suppeissa ekstroissa mokia (5 min.), poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia (6 min.) ja koosteet improvisoinnista (5 min.), kuvauksista (6 min.), parisuhdeterapiasta (10 min.) ja Rob Lowen hahmon omintakeisesta taidekokoelmasta (2 min.). (IJ)
19/02/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy