Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Muistojen polku

A Walk to Remember 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hii­ru­lai­nen ja pa­ha poi­ka -­tei­nid­raa­ma, mut­ta terää on him­pun ver­ran enemmän kuin pe­rus­pok­ka­ris­sa.

Hii­ru­lai­nen ja pa­ha poi­ka -tei­nid­raa­ma, mut­ta terää on him­pun ver­ran enemmän kuin pe­rus­pok­ka­ris­sa. Taus­tal­la on­kin ge­nee­ri­sen tei­nitäh­den po­see­rau­sin­non si­jaan Nic­ho­las Spark­sin ro­maa­ni. Pääos­sa On­ce and Again -sar­jas­ta lef­foi­hin pon­nis­ta­nut Sha­ne West ja mu­sa­ku­viois­ta tun­net­tu Man­dy Moo­re, jois­ta kum­pai­nen­kin osaa myös näy­tellä.

Kuva

Keskimäärin varsin passeli kuva on pykälän pehmeä, eikä detaljitaso varsinkaan tummissa otoksissa päätä huimaa. Valoisammissa otoksissa puolestaan kohina nousee ajoittain häiritsevän selvästi esiin.

Ääni

Ääniraita on harmillisesti vain DS ja siten erittäin keskipainotteinen. Tässä tapauksessa raita on hieman tunkkainen ja jättää toivomisen varaa myös dialogin toiston välittömyyden osalta.

Ekstrat

Ekstroissa perinteisen latteita haastatteluita (13 min.), B-kela (12 min.), päivä Mandy Mooren seurassa (5 min.), Cry-musiikkivideo ja traileri. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy