Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Uutisankkuri – Ron Burgundyn legenda

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2004Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431040564

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mai­nio Sa­tur­day Night Li­ve –­hen­ki­nen ko­me­dia it­se­rak­kaas­ta, mut­ta sil­ti var­sin symp­pik­sestä uu­ti­sank­ku­ris­ta, jo­ka jou­tuu elämänsä koi­tok­seen, kun mie­hi­seen uu­tis­huo­nee­seen saa­puu nais­puo­li­nen ai­sa­pa­ri.

Mai­nio Sa­tur­day Night Li­ve –­hen­ki­nen ko­me­dia it­se­rak­kaas­ta, mut­ta sil­ti var­sin symp­pik­sestä uu­ti­sank­ku­ris­ta (Will Fer­rell), jo­ka jou­tuu elämänsä koi­tok­seen, kun mie­hi­seen uu­tis­huo­nee­seen saa­puu nais­puo­li­nen ai­sa­pa­ri (Ch­ris­ti­na App­le­ga­te). Muu­ta­maan ot­tee­seen sket­sit am­pu­vat yli ja ohi, mut­ta pääo­sin me­no on rie­mas­tut­ta­van oma­lei­mais­ta. Ca­meo-roo­leis­sa näyttäy­tyy yk­si jos toi­nen­kin ny­ky­ko­me­dioi­den täh­ti – ja Jack Blac­kin pie­ni sket­si lop­pu­teks­teissä kruu­naa ko­ko elo­ku­van.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Roska on lähes olematonta, kohina vaivoin nähtävissä ja väritoisto on tyylikkään sävykästä - eikä yksityiskohtiakaan tarvitse arpoa. Ääniraita toistaa dialoginsa puhtaan välittömästä ja musiikkinsa tyylikkään svengaavasti. Ekstraton. (IJ)
15/11/2013
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy