Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Oikeuden nimissä

Justice 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Nais­syyttäjä Gi­na pot­kii ko­lum­bia­lais­ta ma­fiaa ni­vu­siin minkä eh­tii, jo­ten pian kaik­ki hä­nen ympä­rillään — var­sin­kin mie­het — pää­tyvät mul­lan al­le.

Nais­syyttäjä Gi­na pot­kii ko­lum­bia­lais­ta ma­fiaa ni­vu­siin minkä eh­tii, jo­ten pian kaik­ki hä­nen ympä­rillään — var­sin­kin mie­het — pää­tyvät mul­lan al­le. La­ra Croft jou­tui hil­lu­maan tun­tu­ri­tuul­ten vii­mas­sa piuk­ka top­pi yllään, jo­ten lie­nee ymmär­rettävää että tässä­kin Gi­na vuo­roin ram­boi­lee tu­li­tais­te­lus­sa ja nyyh­kii väl­ly­jen vä­lissä me­ne­tet­tyjä ystä­viään.
Pi­ris­tystä kli­sei­den se­kaan tuo­vat hoo­pot var­tio­po­lii­sit ja pie­net lap­suk­set, ku­ten it­sestään täyt­tyvät juo­ma­la­sit. Sen si­jaan BMW:n ro­mu­tus on ki­vu­lias­ta kat­sot­ta­vaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Perustason tekninen toteutus. Traileri ja faktat. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Jack Ersgard
Pääosissa: James Belushi
Tarina: Jack Ersgard Tom Scorza
Kuvaus: George Mooradian
Musiikki: Stephen Edwards

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy