Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sinä, minä ja Dupree

You, Me and Dupree 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203262EAN: 5050582468441

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Kate Hudson ja Matt Dillon ilman kolmatta pyörää
Kate Hudson ja Matt Dillon ilman kolmatta pyörää
Michael Douglasin esittämässä appiukossakin olisi kestämistä
Michael Douglasin esittämässä appiukossakin olisi kestämistä

Elokuva

Vet­reä ko­me­dia hyvän­tah­toi­ses­ta, mut­ta täy­sin ”o­mal­la saa­rel­laan kas­va­nees­ta” ai­ka­mies­po­jas­ta, jo­ka muut­taa par­haan ka­ve­rin­sa ja tämän tuo­reen vai­mon luok­se asu­maan saa­dak­seen elämänsä ta­kai­sin rai­teil­leen.

Vet­reä ko­me­dia hyvän­tah­toi­ses­ta, mut­ta täy­sin ”o­mal­la saa­rel­laan kas­va­nees­ta” ai­ka­mies­po­jas­ta (Owen Wil­son), jo­ka muut­taa par­haan ka­ve­rin­sa ja tämän tuo­reen vai­mon luok­se asu­maan saa­dak­seen elämänsä ta­kai­sin rai­teil­leen. Vit­sejä re­vitään on­nis­tu­nees­ti mo­nel­ta suun­nal­ta, su­van­to­ja ei juu­ri ole ja ker­ran­kin Owen Wil­son on ele­men­tissään.

Kuva, ääni & ekstrat

Tekniseltä tasoltaan erinomainen julkaisu. Kuva on kiitettävän tarkka ja väritoistoltaan miellyttävä, jos ei tiukasti ottaen täysin luonnollinen. Kohina on olematonta, eikä roskaakaan tartu silmään, mutta muutamaan otteeseen esiintyy havaittavaa reunavärinää. Ääniraita on dialogiltaan luonnollinen ja moitteettoman selkeä, sekä tehosteiden toistoltaan täysin toimiva, joskin sisällöllisesti sangen suppea. Ekstraton. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy