Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

St. Vincent

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5706140573217

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Naa­pu­rus­ton äk­sy uk­ko jou­tuu ulos era­kon kuo­res­taan kun naa­pu­riin muut­taa yh-äi­ti poi­kan­sa kans­sa.

Naa­pu­rus­ton äk­sy uk­ko (Bill Mur­ray) jou­tuu ulos era­kon kuo­res­taan kun naa­pu­riin muut­taa yh-äi­ti (Me­lis­sa Mc­Cart­hy) poi­kan­sa kans­sa.
Tut­tu­jen as­kel­merk­kien mu­kaan ete­nevä draa­ma­ko­me­dia viih­dyttää su­la­vas­ti kar­ri­koi­duil­la hah­moil­laan. Gil­mo­re Girls -sar­jan jäl­keen räväköi­den täys­tu­ho­jen roo­lei­hin urau­tu­nut Mc­Cart­hy on ker­ran­kin luon­nol­li­nen, eikä yritä ki­roil­la ja re­piä huu­mo­ria vä­ki­sin. Bill Mur­ray on suo­peas­ti ikään­ty­nyt pai­nos omas­ta it­sestään, mut­ta nyt vii­naan, ra­vei­hin ja yh­teen pak­suk­si pa­maut­ta­maan­sa ilo­tyttöön (Nao­mi Watts) miel­ty­neenä iki­rent­tu­na. Nuo­ri tu­lo­kas Jae­den Lie­ber­her puo­les­taan on koh­te­lias nuo­ri­mies, jo­ka osaa kat­soa en­simmäis­ten vai­ku­tel­mien ohi ja herättää si­ten sekä kat­so­jan mie­len­kiin­non että sym­pa­tiat.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva on vakaa, luonnollinen ja miellyttävän erotteleva. Seesteinen äänitaita hoitaa tonttinsa suuremmitta elämyksittä. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (10 min.), traileri ja kooste elokuvasta sekä Bill Murraystä (20 min.). (IJ)
07/09/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy