Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Karvakamut 2

Open Season 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 76 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 208170EAN: 5051160242071

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jat­ko-o­sa heittää vil­lin puo­len­sa löytä­neen nal­len ja si­tou­tu­mis­kam­mos­ta kär­sivän peu­ran pe­las­tus­ret­kel­le, jon­ka tar­koi­tuk­se­na on yhtäältä va­paut­taa ih­mis­ten van­gik­si jää­nyt mäyrä­koi­ra ja toi­saal­ta toi­mia poi­kien vii­mei­senä seik­kai­lu­na.

Jat­ko-o­sa heittää vil­lin puo­len­sa löytä­neen nal­len ja si­tou­tu­mis­kam­mos­ta kär­sivän peu­ran pe­las­tus­ret­kel­le, jon­ka tar­koi­tuk­se­na on yhtäältä va­paut­taa ih­mis­ten van­gik­si jää­nyt mäyrä­koi­ra ja toi­saal­ta toi­mia poi­kien vii­mei­senä seik­kai­lu­na. Ani­maa­tio on vielä kar­van ver­ran yk­sin­ker­tais­te­tum­paa kuin ykkö­so­sas­sa, mut­ta hen­ki on sa­ma ja vauh­tia riitää.

Kuva, ääni & ekstrat

Tietokoneanimaatio tarjoaa erinomaiset lähtökohdat upealle teräväpiirtokuvalle, eikä jälki tälläkään kertaa tuota pettymystä. Kuva on loisteliaan värikylläinen, virheettömän levollinen ja moitteettoman tarkka – olkoonkin että itse animaatiotyyli suhtautuu säästeliäästi kaikenlaisiin yksityiskohtiin ja syvyysvaikutelmaan luomiseen. Äänipuolella on tarjolla häviötön englanninkielinen TrueHD-raita ja suomenkielinen DD5.1-raita. Musiikkiraita on nyt hivenen vetreämpi kuin ykkösosassa, mutta muutoin anti on pitkälti samaa vähäeleisen toimivaa tasoa. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (6 min.), kooste äänityöskentelystä (14 min.), musiikkivideo, piirto-ohjeet (18 min.) ja peli. (IJ)
14/06/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy