Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Keinoja kaihtamatta

This Means War 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 104/97 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051985230862

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tässä on het­kensä ja hu­pin­sa, mut­ta ai­ka­moi­sen tyhjän olon tämä jättää.

Tässä on het­kensä ja hu­pin­sa, mut­ta ai­ka­moi­sen tyhjän olon tämä jättää. Kak­si CIA-a­gent­tia al­kaa net­ti­deit­tail­la sa­maan ai­kaan ja sa­maa tyttöä. Oh­jaa­ja McG vih­jaa ar­vos­ta­van­sa Alf­red Hitch­coc­kia, mut­ta mes­ta­ri ei nyt ai­van sut­tu­ja koh­tauk­sia kui­ten­kaan saa­nut ai­kaan. Nyt nähdään muu­ta­ma flop­pi ai­ka hy­vien oi­val­lus­ten vä­lissä.
Kah­del­la le­vyllä. Tar­jol­la on sekä pi­den­net­ty että teat­te­ri­ver­sio. Lisäk­si mu­ka­na ovat DVD-lai­tos ja di­gi­taa­li­nen ko­pio­toi­min­to.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja rutiininomainen ääniraita. Ekstroissa 20 min. poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein, 7 min. vaihtoehtoloppuja ohjaajan kommentein, vaihtoehtoalku ohjaajan kommentein (9 min.), 4 min. hupipätkiä ja traileri. (PS)
29/06/2013

Tekijät

Ohjaaja: McG
Pääosissa: Reese Witherspoon Chis Pine Tom Hardy

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy