Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

King Kong elää

King Kong Lives 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­kaa vuo­den 1976 flo­pin lop­pu­ku­vil­la ja jat­kuu 10 vuot­ta myö­hem­millä ta­pah­tu­mil­la: ku­nin­gas Kong tar­vit­see ver­ta, jo­ten tut­ki­mus­ret­kue ha­kee Etelä­me­ren saa­rel­ta rou­va Kon­gin.

Al­kaa vuo­den 1976 flo­pin lop­pu­ku­vil­la ja jat­kuu 10 vuot­ta myö­hem­millä ta­pah­tu­mil­la: ku­nin­gas Kong tar­vit­see ver­ta, jo­ten tut­ki­mus­ret­kue ha­kee Etelä­me­ren saa­rel­ta rou­va Kon­gin. Lin­da Ha­mil­ton tree­naa Ter­mi­naat­to­ria var­ten. Hie­man mai­net­taan haus­kem­pi jat­ko-o­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, mutta hiukan tiukalta. Ääniraita on siisti, mutta se on syytä valita menusta Dolby Surroundin alta, DD ottaa käyttöön monon. Levylle ei ole tallennettu muita ekstroja kuin biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy