Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

The First Purge

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS:X
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083165345

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­seam­man lef­faan mit­taan jo ve­ny­nyt Puh­dis­tus-e­lo­ku­vien sar­ja pa­laa nyt juu­ril­leen ja näyttää kuin­ka en­simmäi­nen puh­di­tus­ten yö su­jui.

U­seam­man lef­faan mit­taan jo ve­ny­nyt Puh­dis­tus-e­lo­ku­vien sar­ja pa­laa nyt juu­ril­leen ja näyttää kuin­ka en­simmäi­nen puh­di­tus­ten yö su­jui. Hal­li­tus mak­saa Sta­ten Is­lan­din ko­keel­li­sel­le tap­poa­lueel­le jää­vil­le asuk­kail­le — ja bak­ka­naa­liin läh­te­vil­le tap­pa­jil­le vielä enemmän — mut­ta ky­sy­mys kuu­luu: täh?
Pos­ke­ton tap­po­ral­li flirt­tai­lee nyt yh­teis­kun­ta­fi­lo­so­fian kans­sa ver­rat­tain vet­reäs­ti en­nen leipä­veit­siin tart­tu­mis­ta, ja väläh­dyk­sittäin nii­den kans­sa hei­lues­saan. Vä­ki­val­ta­por­noa, gro­tes­kis­ti yliam­mut­tua kom­men­taa­ria muu­tok­sen tai ”­jon­kin muun” puo­les­ta tai vain ame­rik­ka­lais­ten omaa Batt­le Roya­lea uh­ku­va toi­min­tajännä­ri saa tässä yllättävän pitkäl­le ke­hi­tel­lyn kuo­sin. Jär­keä tässä ei pal­joa tun­nu ole­van, mut­ta kai­ken jär­jettö­myy­den kes­kel­le hei­te­tyt ih­mi­set toi­mi­vat kieltämättä ku­kin us­kot­ta­vas­ti. Hii­ret la­by­rin­tis­sa lie­nee lo­pul­ta pait­si elo­ku­van ta­ri­na myös sen ole­mas­sao­lon mo­tii­vi. Do­nald Trump­kin saa tässä oman vä­kinäi­sen osan­sa sa­de­ve­si­kai­von ta­kaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Vakaa, terävä ja väritoistoltaan luonteva kuva näyttää ilmeikkäältä ja hallitulta. 3.2K:na kuvattu elokuva ylittää HD-tason kirkkaasti päivän valoon sijoittuvissa otoksissaan ja yön pimeydessäkin antin on hyvä. Napakka ääniraita pysyy hyvin mukana karnevaalissa. Boksin niin ikään sisältämän HD-version levyllä ekstroina poistettu kohtaus ja kolme koostetta. ¤K-levy on ekstraton. (IJ)
27/03/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy