Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aivan villit

The Wild 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 203188EAN: 8717418071011

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dis­ney te­kee pa­han vir­heen, jos an­taa jat­kos­sa ko­koil­lan ani­maa­tion­sa mu­siik­ki­vi­deoi­den sa­la­ma­leik­kauk­sis­sa kou­liin­tu­nei­den hap­popäi­den kä­siin.

Dis­ney te­kee pa­han vir­heen, jos an­taa jat­kos­sa ko­koil­lan ani­maa­tion­sa mu­siik­ki­vi­deoi­den sa­la­ma­leik­kauk­sis­sa kou­liin­tu­nei­den hap­popäi­den kä­siin. Van­hem­pi pol­vi kui­ten­kin os­taa nämä le­vyt lap­sil­leen. Em­mekä me pidä siitä, kun tun­nus­bii­si ”­Real Wild Child” ei ole­kaan Ig­gy Po­pin kä­sia­laa.
New Yor­kin eläin­tar­has­ta af­rik­ka­lai­sel­le tu­li­vuo­ri­saa­rel­le ve­nei­levän eläin­jou­kon pöhköi­lyt jäävät yh­tiön huo­noim­pien elo­ku­vien jouk­koon. Ai­noas­taan vii­dak­kopöntöltä löy­de­tyn ta­maa­nin me­no heh­kuu.
Dis­ney on teh­nyt jo jon­kin ai­kaa kaik­ki ani­maa­tion­sa tie­to­ko­nein. Ikävä kyllä tässä pii­lee ris­kinsä, sillä oi­keas­taan vain Pi­xar osaa täy­del­li­ses­ti täl­lai­sen il­mai­sun Yh­dys­val­lois­sa. Ani­men suur­mes­ta­rit ovat jo pitkään pääs­seet ai­van toi­sel­le laa­tu­ta­sol­le. Au­to­teol­li­suus me­ni, me­neekö vielä viih­de­kin jo­ku päivä ame­rik­ka­lais­ten joh­da­tuk­sel­la ja­pa­ni­lai­sil­le?

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita eivät aiheuta moitteita. Ekstroihin on tallennettu viisi poistettua kohtausta kommentein ja 3+2 min. dokumentit ääninäyttelystä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy