Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Cafe Society

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2016Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Finnkino 
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri ja via­ton Bob­by Dorf­man muut­taa New Yor­kis­ta Hol­lywoo­diin, elo­ku­va-a­lan työt kiin­nos­ta­vat.

Nuo­ri ja via­ton Bob­by Dorf­man (Jes­se Ei­sen­berg) muut­taa New Yor­kis­ta Hol­lywoo­diin, elo­ku­va-a­lan työt kiin­nos­ta­vat. Enon­sa Phil (S­te­ve Ca­rell) on tun­net­tu agent­ti, po­ten­tiaa­li­nen as­tin­lau­ta. Enon toi­mis­tol­ta löy­tyy­kin al­kuun hant­ti­hom­mia, eihän Ka­li­for­nia sentään suo­ra tie täh­tey­teen ole. Mut­ta ku­ten usein elo­ku­vis­sa, Bob­by saa no­peas­ti ha­vai­ta ko­hoa­van­sa seu­ra­pii­reissä.
Työa­sioi­den jär­jes­tyt­tyä, on ai­ka rak­kau­den. Bob­by is­kee silmänsä agen­tuu­rin upeaan sih­tee­ri­tyttöön, Von­nieen (K­ris­ten Stewart). Va­li­tet­ta­vas­ti Von­nie on jo van­hem­man uk­ko­mie­hen pau­lois­sa, ti­lan­tei­den jär­jes­te­le­mi­nen ei ole niin on­gel­ma­ton­ta. Rak­kaus löytää kui­ten­kin paik­kan­sa — ta­val­la jon­ka vain Woo­dy Al­len hal­lit­see.
Al­len nau­raa hul­vat­to­mas­ti hol­lywood­lai­sel­le na­med­rop­pai­lul­le, kul­ta-a­jan jo­kai­nen elo­ku­vatäh­ti muis­te­taan mai­ni­ta. Dia­lo­gia ty­ki­tetään taat­tuun Al­len-tah­tiin. Van­hem­man mie­hen ja nuo­ren nai­sen vä­li­nen toi­min­ta on hyväk­syttävää, jo­pa suo­ta­vaa. Ymmärräm­me vies­tin.
Al­len oh­jaa täh­tiään tu­tuin el­kein, pe­rin­tei­siä hu­mo­ris­ti­sia kouk­ku­ja teks­tissään käyttäen. Jes­se Ei­sen­berg näyt­te­lee hel­lyyttävän nai­vis­ti­sen Bob­byn in­to­hi­mol­la. Ste­ve Ca­rell tais­te­lee ihail­ta­vas­ti kah­den elämän vä­lissä.
Woo­dy Al­le­nin tai­to saa­da kat­so­ja ra­kas­tu­maan New Yor­kiin, oli kau­pun­gis­sa käy­nyt tai ei, on hui­ma. Elo­ku­vien­sa si­vus­sa Al­len näyttää ame­rik­ka­lai­sen elämän kieh­to­vam­pa­na kuin ku­kaan. Mat­ka­toi­mis­ton mark­ki­noin­tio­sas­tol­la oli­si op­pi­tun­nin paik­ka.
Ca­fe So­cie­ty esi­tetään Rak­kaut­ta & Anar­kiaa -fes­ti­vaa­leil­la syys­kuus­sa 2016. Se saa vi­ral­li­sen en­si-il­tan­sa Suo­men teat­te­reis­sa 7. päivä lo­ka­kuu­ta. (VA)
11/10/2016

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy