Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Buried

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 242628EAN: 5706140584381

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Ryan Reynolds ja yhden miehen hyvin epämobiili toimisto
Ryan Reynolds ja yhden miehen hyvin epämobiili toimisto

Elokuva

I­ra­kis­sa rek­ka­kus­ki­na työs­ken­te­levä Ryan Rey­nolds pa­laa ta­jui­hin­sa maan al­le hau­da­tus­sa puu­laa­ti­kos­sa.

I­ra­kis­sa rek­ka­kus­ki­na työs­ken­te­levä Ryan Rey­nolds pa­laa ta­jui­hin­sa maan al­le hau­da­tus­sa puu­laa­ti­kos­sa. Sytkä­ri ja mul­ti­me­diakän­nykkä — tuo ny­kya­jan link­ku­veit­si — seu­ra­naan mies yrittää sel­vittää tiensä ta­kai­sin elä­vien kir­joi­hin. Yh­tey­det niin työ­nan­ta­jaan, ul­ko­mi­nis­te­riöön, per­hee­seen kuin kid­nap­paa­jiin­kin hoi­tu­vat si­ten kä­teväs­ti yh­den mie­hen toi­mis­tos­ta, jos­sa ai­ka ei to­sin muu­ten­kaan kä­vi­si pitkäk­si. Laa­tik­koon kun mah­tuu yllättävän pal­jon jän­ni­tystä ne­liö­hinsä näh­den.
Kom­pak­ti mo­der­ni­saa­tio Cast Awaystä, käytännöl­li­nen re­duk­tio ta­ka­vuo­sien sci­fi­hi­tistä Cu­be tai sa­dis­ti­nen big brot­her -ih­mis­koe so­pi­vat kaik­ki tämän ku­vauk­sek­si. Mik­sei myös seläl­leen kaa­det­tu ver­sio jännä­ristä Pho­ne­booth. Kor­kean kon­sep­tin ja ma­ta­lan bud­je­tin ta­ri­na säi­lyttää kiin­nos­ta­vuu­ten­sa lop­puun as­ti heittämällä ka­pu­loi­ta rat­tai­siin vail­la kun­non se­li­tystä. Lop­pu ei kui­ten­kaan lu­nas­ta odo­tuk­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Pimeään puulaatikkoon sijoittuva, sytkärillä, kännykän näytöllä ja taskulampulla valaistu elokuva ei brassaile vistoilla ja värisävyillä, mutta lähtökohdat huomioiden ilme on virkeä. Hallittu kuva jää rosoiseksi ja yksityiskohdiltaan suppeaksi, mutta virittää miljöönsä passelisti. Ääniraita aloittaa vahvasti vetämällä katsojan laatikkoon takakanavien käytöllään ja myöhemmin musiikkiraita nostaa intensiteettiä hyvin aina tarpeen tullen. Ekstroissa Reynoldsin ja ohjaajan haastattelut sekä suppea making of -kooste. (IJ)
24/02/2011

Tekijät

Ohjaaja: Rodrigo Cortes
Pääosissa: Ryan Reynolds
Tarina: Chris Sparling
Kuvaus: Eduard Grau
Musiikki: Víctor Reyes

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy