Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Ota kiinni jos saat

Catch me if you can 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2002Kesto: 141 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7332431038165

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Let­keän näppärä vei­ja­ri­ko­me­dia tei­ni­po­jas­ta, jo­ka hui­jaa pra­mean toi­meen­tu­lon­sa esiin­tymällä ai­kuis­ten maail­mas­sa lentäjänä, lääkä­rinä, la­ki­mie­henä tai missä am­ma­tis­sa mil­loin­kin on tar­peen.

Let­keän näppärä vei­ja­ri­ko­me­dia tei­ni­po­jas­ta, jo­ka hui­jaa pra­mean toi­meen­tu­lon­sa esiin­tymällä ai­kuis­ten maail­mas­sa lentäjänä, lääkä­rinä, la­ki­mie­henä tai missä am­ma­tis­sa mil­loin­kin on tar­peen. Aa­vis­tuk­sen ver­ran yli­pitkä, mut­ta pitää tii­viis­ti ot­tees­saan vä­rikkäillä tem­pauk­sil­laan, jot­ka eivät kui­ten­kaan ole it­sei­sar­voi­sen tär­keitä, vaan sa­mal­la vä­hi­tel­len avaa­vat pää­hah­moa kat­so­jal­le. Eri­no­mai­ses­ti roo­lei­hin­sa is­tu­vien Di­Cap­rion ja Hank­sin ohel­la myös si­vuo­siin on löy­det­ty Ch­ris­top­her Wal­ke­nin ja Mar­tin Shee­nin kal­tai­sia mai­nioi­ta näyt­te­lijöitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja moitteeton ääni. Kuvan terävyys jättää hieman parantamisen varaa, mutta toisto on luontevaa ja miellyttävän vakaata. DVD-versiota vaivanneesta kohinasta tai roskasta ei ole enää häiriötä. Nätisti soljuva ääniraita on nyt päivitetty häviöttömäksi DTS-HD Master Audioksi, joka hoitaa tonttinsa pakottomasti. Ekstraton, sillä kaikki aiemman DVD:n ekstrat ovat jääneet pois. (IJ)
07/01/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy