Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sixteen Candles

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1984Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC.1 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582899412

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Symp­pis tei­nid­raa­ma tytöstä, jon­ka tui­kitär­keän 16v syn­tymäpäivän kaik­ki ovat unoh­ta­neet tämän iso­sis­kon häi­den al­le.

Symp­pis tei­nid­raa­ma tytöstä (Mol­ly Rin­gwald), jon­ka tui­kitär­keän 16v syn­tymäpäivän kaik­ki ovat unoh­ta­neet tämän iso­sis­kon häi­den al­le. Is­ku­ja tun­tuu sa­te­le­van muu­ten­kin, mut­ta on­nek­si cu­pi­do (Ant­ho­ny Mic­hael Hall) puut­tuu pe­liin.
John Hug­he­sin oh­jaa­ma ja kä­si­kir­joit­ta­ma elo­ku­va on muo­dos­tu­nut pie­ni­muo­toi­sek­si klas­si­kok­si, eikä syyttä sillä huu­mo­ri toi­mii ja draa­ma rul­laa ke­peäs­ti. Tyy­li­puh­das, haus­ka ja ajan­ham­mas­ta hy­vin kestä­nyt tei­ni­ko­me­dia il­man tur­hia rön­syjä tai päänsä­ryk­si as­ti vie­tyä hi­hi­tystä.

Kuva, ääni & ekstrat

Terävä, jopa hieman yliterävöitetyn oloinen kuva huojuu ja värisee sen verran että asian huomaa alkuteksteissä, mutta ei juuri muutoin. Roska on lähes olematonta. Musiikkiraita soi ajalleen uskollisesti ja myös dialogi toistuu selkeästi. Ekstraton. (IJ)
14/09/2013
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy